Akira
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 33 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Nu va platesc cosciugu Dum Feb 08, 2009 11:33 pm | |
| Asa dupa cum am zis si in titlu nu va platesc cosciugul , sau alte daune. Pey sa va arat , (sunt rugati sa se uite cei care nu tin la monitorul lor) niste chestii facute de mine cu ajutorul amicului meu vechi , Photoscape. 1) 2) 3) | |
|
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 30 Stare de spirit : evil :3 Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: Nu va platesc cosciugu Dum Feb 08, 2009 11:56 pm | |
| Sunt dragutele..insa daca vrei sa faci GFX'uri photoscape'ul nu e prea bun..intr'adevar e folositor..dar e mai mult de un crop, un boreder in fuga si eventual un scris... Eu mai mult il folosesc cand fac GIF'uri...^^
Revenind la subiect..cel mai mult imi place ultimul sig... Primul nu prea imi place pentru ca pare cam 'dezordonat' Al doilea merita si un boreder...mi se pare usor cam simplut...
Eu folosesc GIMP2..si face destul de multe lucrusoare...ti l'as recomanda..pentru inceput..ca si multora, probabil o ti se para o porcarie mai ales ca are destul de multe chestii iar la inceput te cam incurci cu ele...mai ales daca ai trecut de la photoscape la el..acolo fiind totul destul de lejer
succes in continuare si astept sa vad si alte seturi!^_^
Ultima editare efectuata de catre Misa Amane in Lun Feb 09, 2009 12:05 am, editata de 2 ori | |
|
Akira
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 33 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Nu va platesc cosciugu Lun Feb 09, 2009 12:00 am | |
| Pey am si eu GIMP2 , cu el fac renderele , altceva nu ma pricep sa fac cu el. | |
|
Iku Yuki
Numarul mesajelor : 157 Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: Nu va platesc cosciugu Lun Feb 09, 2009 8:36 am | |
| Daddy!! Mie imi place foarte mult ce ai facut tu , sincer Mey eu habar nu am sa fac asa ceva..a , si cand fac ies ca naiba =)) Mi-a placut ultimul set , dar si al doilea e super dragut . Mai pune si altele daca mai ai ^^ Ja ne! | |
|
Kyky Ignis
Numarul mesajelor : 205 Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: Nu va platesc cosciugu Mar Feb 10, 2009 10:30 pm | |
| Foarte frumose.. sa mai pui draga.. bunicule; note 10 ; | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu va platesc cosciugu | |
| |
|