Calyope
Numarul mesajelor : 148 Stare de spirit : Stare alba-"Şi plouă, şi ninge -Şi ninge, şi plouă."[Bacovia=Moina Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: mda si prezenta mea aparent, exista pe aici Lun Feb 09, 2009 2:32 pm | |
| Mda, deci ce sa spun despre mine? Incep cu sunt idioata, cam asta spune tot insa hai sa vedem cum suna mai largit: Mi se spune Calyope am 13 ani si stau in mirificul gri si scarbos oras Bucuresti, da stiti voi pata aia mare si mov de pe harta. Sunt o fire singuratica si spre ghinionul meu romantica si rece tot odata, ma refugiez in :muzica[cateodata si cea caruia ii dau viata pe clapele pianului], carti, literatura, desen, gfx ma rog ati inteles voi oricum. Imi place sa privesc peisaje, in special cele nocturne, insa si cele de la apus/rasarit si depinde de loc in timpul zilei. Imi place ploaia, da ador ploaia. Ce fel de muzica ascult? Da-mi orice e trist si nu e manea sau populara si ascult. Ok cred ca m-am facut inteleasa destul de bine ne? Intrebari?
Ultima editare efectuata de catre Calyope in Lun Feb 09, 2009 4:41 pm, editata de 1 ori | |
|
Kyky Ignis
Numarul mesajelor : 205 Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: mda si prezenta mea aparent, exista pe aici Lun Feb 09, 2009 4:22 pm | |
| Bine ai venit happy posting and have fun! | |
|
Akira
Numarul mesajelor : 50 Varsta : 33 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: mda si prezenta mea aparent, exista pe aici Lun Feb 09, 2009 5:39 pm | |
| Welcome here , Calyope!Sper sa-ti placa pe-aici si sa te distrezi!Happy posting! | |
|
Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 30 Stare de spirit : evil :3 Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: mda si prezenta mea aparent, exista pe aici Lun Feb 09, 2009 7:08 pm | |
| Hello! Welcome here, happy posting and have fun!^^ | |
|
Iku Yuki
Numarul mesajelor : 157 Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: mda si prezenta mea aparent, exista pe aici Lun Feb 09, 2009 7:16 pm | |
| 'Ello Calyope ! Bun venit pe aici si distractie placuta | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mda si prezenta mea aparent, exista pe aici | |
| |
|