Anime Style
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

welcome!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Castelul Dracula xD:))

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Montero Rouje

Montero Rouje

Numarul mesajelor : 125
Data de inscriere : 09/02/2009

Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:02 pm

AMintiri cu acest turn imi evneau in minte in acel moment
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

Numarul mesajelor : 205
Data de inscriere : 17/11/2008

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:04 pm

Kyky merse la fereastra sparta a turnului si se uita la cimitiirul alaturat si la poteca ingusta pe care o cutreera cand era mica
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:05 pm

Pe aceea poteca..imi aducema bine aminte...statema ore in sir si priveam o fetita cum se joaca acolo...nici acum nu stiam cine era aceea fata sau daca mai traia
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:06 pm

-Amintiri frumoase nu?
spuse fata stand cu spatele catre baiat
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:07 pm

-Poftim?A...da..amintiri..
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:08 pm

-Scuze ca stau cu spatele catre tine
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:08 pm

Stai calma..
M-am apropiat de geam si m-am rezemat cu spatele de peretele de langa privind in jos
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:10 pm

-Ce frumos e cimitirul noaptea.. si ce frumoase e poteca ingusta pe care ma plimbam si ma jucam cand eram mica ..
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:12 pm

AM trasrit la auzul acelor vorbe
''Nu poate fi ea fetita..am salavt-o odata de un vampir si..imi amintesc calr chipul ei..nu seamana deloc cu cel al lui Kyky...''
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:18 pm

Da.. eram satena pe vremea acea:
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:19 pm

''Doamne..nu-mi vine sa cred..''
-Interesant
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:21 pm

-Da.. totusi de la 11 ani am inceput sa fiu roscata si aveam probleme cu vampiri mai tot timpul
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:22 pm

AM zmabit mai malefic
-Da...toate fetele patesc asa
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:25 pm

-Da... si totusi.. acel baiat.. de pe atunci
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:25 pm

Continuam sa o ascult aducandu-mi aminte de aceea noapte in care am salvat-o
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:28 pm

Kyky isi intoarse privirile spre baiat seriiooasa
-Si.. totusi.. mi-a salvat viata
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:30 pm

-Cred ca ai avut mare noroc in seara aia
Spun eu tinandu-mi ochii inchisi si capul aplecat iar pe buze avand un zambet mai pervers
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:34 pm

-Da.. si nu l-am mai vazut de atunci pe cael baiat si as vrea sa il cunosc.. sa ii multumesc .. nu am prea apucat atunci
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:36 pm

''Poate vei avea sansa..cine stie..''
Mi-am deschi sochii continuand sa zmabesc.ANii pertrecuti in castel imi schimbasera putin viata..mai ales aceea fetita..adesea obisnuia sa vina la usa turnului sa vada cine sta in camera...
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:38 pm

Kyky isi apleca capul
-Totusi nu cred ca mai traieste.. poate a murit... mereu vin aici poate voi avea ocazia sa il mai intalnesc dar in zadar .. dupa cativa ani am mai incetat sa vin
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:40 pm

-Si daca mai traieste?
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:42 pm

-Ar fi frumos dar nu prea cred.. multi ziceau ca.. castelul e bantuit.. dar eu imi invingeam teama ca sa vin sa il vad... pe el..
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:45 pm

''Pe mine..''
-Ei bine Kyky..cine stie..poate intr-o zi chiar il vei intalnii
Sus In jos
Kyky Ignis

Kyky Ignis

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:47 pm

-Da poate dar nu prea cred.. stii imi placea cum zambeste nu ii pot uita zambetul .. si pentru ca ma salvat .. o sa ii raman datoare mereu Razz
Sus In jos
Montero Rouje

Montero Rouje

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitimeJoi Feb 12, 2009 7:50 pm

Ma durea sufeltul ca nu ii puteam spune ca eu eram cel care o salvase..dar poate ca era mai bien s anu stie
-Da..cred ca ar fi bucuros sa te vada din nou
I-am zambit cald...foarte diferit de zambetul meu normal
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Castelul Dracula xD:))   Castelul Dracula xD:)) - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Castelul Dracula xD:))
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Style :: Lumea medievala :: Castele-
Mergi direct la: